Om oss
om oss

Hva er Periode?

Periode er en abonnementsløsning for både små og store bedrifter som gjør abonnementsbetaling enkelt og friksjonsfritt. Løsningen er non-code og betalingen skjer gjennom Vipps, noe som gjør betalingsflyten både enkel og rask!
Hvem er vi?
Med bred erfaring fra ulike bransjer, entusiasme og målsettinger arbeider vi for å lage markedets beste abonnementsløsning!
Alf Magnus Stålesen
Daglig leder | +47 481 83 615
Jan Tore Stølsvik
Utvikler
Aksel Stadler
Utvikler | +47 414 67 377
Sander Berhus
Marked | +47 932 77 297
Ada Stenstad
Head of Growth | ada@periode.no
Å ta betalt for enkeltprodukter på internett har blitt både vanlig og sømløst - abonnementsbetalinger har derimot ikke like mange løsninger. Med Periode kan du som bedrift registrere deg, opprette et produkt og velge hva produktet skal koste – og når det skal betales. Etter registreringen får du en lenke som brukeren rett og slett bruker for å opprette en fast betaling.

Med denne løsningen kunne Christian Enger, mannen bak Christians Bra Brød, opprette en abonnementsløsning for kundene sine. På fire steg kan du velge brød, logge inn, betale og få en abonnementsavtale på brød - over hele landet - en gang i måneden.

- Kombinasjonen av produkt, Periode og Vipps har kortet ned veien fra idé til kommersialiserbart produkt, og redusert investeringskostnadene, fortalte Aksel Stadler og Sander Berhus fra Periode.

Webinar Morgengryn
Kontakt oss for en uforpliktende prat eller et tilbud:
kontakt@periode.no | +47 481 83 615
Made on
Tilda