Personvernerklæring

1. Generelt

Periode.no (Periode AS) ivaretar vi ditt personvern. I denne personvernerklæringen informerer vi om hvordan vi håndterer personopplysningene dine i forbindelse med at du besøker våre nettsider eller registrerer en konto via noen av våre nettsider,

Vi kan gjøre endringer i vår personvernerklæring for å gjenspeile endringer i vår virksomhet, på våre nettsteder eller tjenester, eller gjeldende lov. Den siste versjonen av personvernerklæringen finnes alltid her på nettstedet.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller synspunkter på kontakt@periode.no

2. Behandling og Rettigheter

Du har når som helst mulighet til å trekke tilbake eller be om innsikt i din person data. Kun personer med nødevendig arbeidsoppgaver vil ha mulighet til å aksessere detaljer for å kunne håndtere avtaler og henvendelser.

3. Hvem er ansvarlig for personopplysningen vi samler inn?

Periode.no har ansvaret for å sikre at dine personopplysninger er behandlet i henhold til lover og regler. Vi iverksetter tekniske, juridiske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å verne personopplysningene dine mot å bli manipulert, gå tapt eller bli ødelagt eller at uvedkommende får tilgang til dem. Våre sikkerhetsrutiner oppdateres i takt med at teknikken utvikles og forbedres.

4. Hvordan samler vi inn personvernopplysninger?

Periode.no vil alltid be om din e-post adresse for å kunne holde deg oppdatert med avtaleinformasjon samt tilby assistanse ved behov.
På vegne av brukersteder som anvender Periode.no samler vi inn data som brukerstedet trenger for å levere vare i henhold til sine betingelser dette kan være

  1. Telefonnummer
  2. Epost-adresse
  3. Adresse
  4. Navn
Vi samler inn persondata igjennom Vipps og igjennom inntasting av bruker. Denne informasjonen deles ikke med andre og brukes kun til sitt nødvendige formål for administrering, støtte av og gjennomføring av avtaler mellom brukersted og kunde.

Vipps sine vilkår kan leses her https://www.vipps.no/vilkar/vilkar-privat/


Made on
Tilda