Personvern og salgsvilkår Sokndal Functional Fitness

1. Generelt

Sokndal Function Fitness (920 371 272) ivaretar vi ditt personvern. I denne personvernerklæringen informerer vi om hvordan vi håndterer personopplysningene dine i forbindelse med at du besøker våre nettsider eller registrerer en konto via noen av våre nettsider,

Vi kan gjøre endringer i vår personvernerklæring for å gjenspeile endringer i vår virksomhet, på våre nettsteder eller tjenester, eller gjeldende lov. Den siste versjonen av personvernerklæringen finnes alltid her på nettstedet.

2. Behandling og Rettigheter

Du har når som helst mulighet til å trekke tilbake eller be om innsikt i din person data. Kun personer med nødevendig arbeidsoppgaver vil ha mulighet til å aksessere detaljer for å kunne håndtere avtaler og henvendelser.

3. Hvem er ansvarlig for personopplysningen vi samler inn?

Sokndal Functional Fitness har ansvaret for å sikre at dine personopplysninger er behandlet i henhold til lover og regler. Vi iverksetter tekniske, juridiske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å verne personopplysningene dine mot å bli manipulert, gå tapt eller bli ødelagt eller at uvedkommende får tilgang til dem.

4. Hvordan samler vi inn personvernopplysninger?

For å kunne tilby deg et komplett tilbud så vil vi be om

  1. Telefonnummer
  2. Epost-adresse
  3. Adresse
  4. Navn
Vi samler inn persondata igjennom Vipps og igjennom inntasting av bruker. Denne informasjonen deles ikke med andre og brukes kun til sitt nødvendige formål for administrering, støtte av og gjennomføring av avtaler mellom brukersted og kunde.

Vipps sine vilkår kan leses her https://www.vipps.no/vilkar/vilkar-privat/

Salgsvilkår. Vilkår for medlemskap

Selger er Sokndal Functional Fitness, Drageland 1, Hauge, Norway, kontakt@sokndalfitness.no, tlf.no 900 33 037, org.no 920 371 272, og betegnes i det følgende som selger/selgeren.

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Ditt medlemskap gir fullt tilgang til Sokndal Functional Fitness's fasiliteter. Du vil få tildelt en adgangskode som gir fri tilgang til senteret fra kjøpsøyeblikket. Abonnementet har ingen bindingstid og kan når som helst avbrytes enten med å kontakte Sokndal Functional Fitness på https://www.facebook.com/people/Sokndal-Fitness/10...
eller ved å avbryte abonnementet i Vipps under administrer abonnement. Etter belastning vil du få tilgang til den fulle måneden uavhengig av når i måneden du avbryter.

Du har 14 dagers angrerett og kontakt oss på https://www.facebook.com/people/Sokndal-Fitness/10... eller Kontakt@sokndalfitness.no for en refundering hvis du ikke er fornøyd.

Hvis ikke du selv klarer å avbryte abonnementet kan du kontakte oss på Kontakt@sokndalfitness.no for en øyeblikkelig kansellering.

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.Made on
Tilda