En introduksjon til Periode.no

Dette er den første i en serie blogginnlegg som vil gi deg en introduksjon til abonnementløsninger, betalingsavtaler, faste betalinger og medlemssystemer. Hva er alle disse konseptene, og er det noe for deg?
Først og fremst så kan man se på hvorfor du skulle tilby dine kunder et abonnement, både for din egen og dine kunders del.
Du på din side får en fast inntektsstrøm, noe som kan være en enorm fordel for deg, siden det gir deg en forventet minimumsinntekt hver måned. Man kan tjene gode penger på individuelle transaksjoner, men det er alltid en usikkerhet til hvor godt ditt produkt vil tas imot av markedet. Mens en fast betaling er lik hver måned. Det gir også muligheten for et kontinuerlig forhold til kunden din. Hvis du som en del opprettelse av betalingsavtalen og henter inn email så er nyansene mellom en betalingsavtale og en kundeklubb minimal. Periode tilbyr en enkel og sømløs måte for å hente inn relevante detaljer fra dine kunder og lar deg opprettholde kontakten med dem samt tilby support.
For dine kunders del så gir det dem en forutsigbar tjeneste, mange ønsker seg en enkel hverdag der ting bare blir fikset. Det er en trygghet i å vite at man får det man trenger ferdig og etter en forutsigbar avtale Før var det en abonnementsløsninger i all hovedsak dominert av serviceaktører som hadde en permanent service som de utøvde, som strømselskap og telekom. Men de siste årene har vi sett en eksplosjon av tilbud der abonnement er en grunnstein i modellen, som Netflix og Spotify, men og i andre mer innovative anledninger nå har til med bilindustrien begynt å utforske dette området.
Vi i Periode ønsker å tilby markedets letteste og mest friksjonsfrie måte å sette opp en abonnementløsning på. Det kan kort fortalt oppsummeres med de følgende stegene.

1. Opprett din konto på Periode.no, log inn med mailen du ønsker å koble kontoen til.

2. Lag ditt produkt, her kan du definere beløp, hyppighet på abonnement (måned, uke, annenhver måned...) samt en robust mengde ekstra innstillinger vi tilbyr. Her får du en lenke som vi kaller en periodelenke, den kan for eksempel
se ut som følgende eksempel.

3. Søk om bedriftskonto hos betalingsmetoden du ønsker å støtte. Dette gjør du igjennom vår setup guide. Når din bedriftskonto er aktivert så sender du ganske enkelt lenken til dine kunder. Så fikser vi resten. Kundene kommer da opp på din side på Periode.no og du kan administrere dine medlemmer med våre kraftige support verktøy

Høres dette ut som noe som kunne vært interessant for deg og din bedrift ta gjerne kontakt med oss på kontakt@periode.no
Et enkelt eksempel på hvor enkelt det kan være å sette opp et abonnement.
Made on
Tilda